Title: Recital Janet Seymour : δραματικής soprano της Metropolitan Opera
Title of Work: Apaisement
Der Nussbaum
Die Behkerte
Early in the morning
Gleich und Gleich
I hear an army
Ihre Stimme
L΄ Absent
La Grenouillere
Le pont
Nicht Gelegenheit macht Diebe
Reine des Mouettes
Schone Fremde
Sure on this shining night
Tes yeux
To You
Viel Gluck zur Reise Schwalben
Viens les gazons sont verts
What if some little pain
Contributors: Barber, Samuel
Gounod, Charles
Poulenc, Francis
Puccini, Giacomo
Rabey, Rene
Rorem, Ned
Schumann, Robert
Seymour, Janet
Wolf, Hugo
Σύνδεσμος Αποφοίτων Ωδείων Θεσσαλονίκης
Publisher: [χ.ό.]
Date: 18-11-1965
Item's Language: Ελληνική, Αγγλική
License: Ελεύθερη πρόσβαση εντός του χώρου της βιβλιοθήκης
Description: Πρόγραμμα ρεσιτάλ που έδωσε η Janet Seymour, σοπράνο δραματικής της Metropolitan Opera, στην αίθουσα της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών στην Θεσσαλονίκη, στις 18 Νοεμβρίου 1965. Το παραπάνω ρεσιτάλ διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Αποφοίτων των Ωδείων Θεσσαλονίκης.
Origin: Αρχείο Προγραμμάτων
Venue: Θεσσαλονίκη
Place: Αίθουσα Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών
Item's Type: Προγράμματα
Folder Number: 1358
Item Range: 1 φύλλο
Appears in Collections:Προγράμματα Συναυλιών και άλλων καλλιτεχνικών εκδηλώσεων - Concert and other artistic events programs

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
documentsingle.pdf345.51 kBAdobe PDFThumbnail

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.