Quatuor a cordes [Sol]

Αρχείο/CollectionΑιμίλιος Ριάδης
Κατηγορία/CategoryΜουσικό
Τίτλος/TitleQuatuor a cordes [Sol]
Αρ. Φακέλου/Folder Nr38
Αρ. Φύλλων/No. of Pages30
Μουσικό Είδος/GenreΈντεχνη / Μουσική δωματίου για έγχορδα
Ενορχήστρωση/Orchestration2 vn, va, vc
Περιγραφή περιεχομένων/Contents descriptionΑτελές. Δεν υπάρχει πλήρης και καθαρή παρτιτούρα. α) Ατελές σε τετράδιο, μερικά από τα φύλλα είναι σχισμένα. Έχει τίτλο "Quatuor a cordes" και την ένδειξη "1) Presto (quarter)=192". Έχει συμπεριληφθεί σαν πρώτο μέρος στο "Κουαρτέτο σε Σολ" το οποίο παρουσίασαν μετά από επεξεργασία οι Νίκος Χριστοδούλου και Βύρων Φιδετζής στο Μέγαρο Μουσικής το 1992. β) Πλήρες, έχει στο εξώφυλλο τον τίτλο "Scherzo d'un quatuor a cordes" με γράμματα άλλου και στην αρχή του μέρους την ένδειξη "III Scherzo, Vivace (quarter)=208". Έχει συμπεριληφθεί σαν τρίτο μέρος στο "Κουαρτέτο σε Σολ" το οποίο παρουσίασαν μετά από επεξεργασία οι Νίκος Χριστοδούλου και Βύρων Φιδετζής στο Μέγαρο Μουσικής το 1992. γ) Με ένδειξη "Quatuor a cordes" και "II. Scherzo, Vivace", ατελές. δ) Απόσπασμα διαγεγραμμένο. ε) Πάρτα βιολοντσέλου του 2ου και 4ου μέρους, σύμφωνα με την εκτέλεση.
Περιγραφή υλικού/Description of materialα) μαύρο μολύβι, μαύρο και μπλε μελάνι, β) μαύρο μολύβι, μαύρο μελάνι, γ)-δ) μαύρο μολύβι, ε) μαύρο μελάνι
Άλλα στοιχεία/Other elementsΟι τίτλοι στα εξώφυλλα δεν είναι γραμμένοι από τον Ριάδη. Η σχετική τακτοποίηση έχει γίνει με βάση την ηχογράφηση της εκτέλεσης.

Contents (Sorted by Title in Ascending order): 1 to 1 of 1
DateTitleAuthor(s)Type
-Quatuor a cordes [Sol]--
Contents (Sorted by Title in Ascending order): 1 to 1 of 1
RIADIS000000038